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    • Transcriptome analysis during ripening of table grape berry cv. Thompson Seedless 

      Balic, Iván [Chile. Universidad Andrés Bello, Facultad Ciencias Biológicas, Centro de Biotecnología Vegetal]; Vizoso, Paula [Chile. Universidad Mayor. Facultad de Ciencias. Centro de Propagación y Conservación de Plantas - CEPROVEG]; Nilo Poyanco, Ricardo [Chile. FONDAP Centro de Regulación del Genoma]; Sanhueza, Dayan [Chile. Universidad Andrés Bello, Facultad Ciencias Biológicas, Centro de Biotecnología Vegetal]; Olmedo, Patricio [Chile. Universidad Andrés Bello, Facultad Ciencias Biológicas, Centro de Biotecnología Vegetal]; Sepúlveda, Pablo [Chile. Universidad Andrés Bello, Facultad Ciencias Biológicas, Centro de Biotecnología Vegetal]; Arriagada, César [Chile. Universidad de La Frontera. Facultad de Ciencias Agropecuarias y Forestales. Departamento de Ciencias Forestales. Laboratorio Biorremediación]; Defilippi, Bruno G. [Chile. Instituto de Investigaciones Agropecuarias - INIA]; Meneses, Claudio [Chile. Universidad Andrés Bello, Facultad Ciencias Biológicas, Centro de Biotecnología Vegetal]; Campos Vargas, Reinaldo [Chile. Universidad Andrés Bello, Facultad Ciencias Biológicas, Centro de Biotecnología Vegetal] (Chile. Universidad Mayor, 2018-01-10)
      Ripening is one of the key processes associated with the development of major organoleptic characteristics of the fruit. This process has been extensively characterized in climacteric fruit, in contrast with non-climacteric ...